De blokhut

Klein maar fijn! Ook is er op de camping twee leuke, sfeervolle twee-persoons blokhutten te huur. In de blokhut staat een stapelbed, bank, tafel, kast, koelkast en een buitenkeuken. Alles is aanwezig zoals koffiezetapparaat, handdoeken, linnengoed, borden, bestek, pannen, glazen etc.

Kom gezellig eens slapen in de blokhut. Dan kunt u heerlijk genieten van de rust en wordt er ‘s morgens op uw gewenste tijd een overheerlijk ontbijt bij u gebracht. De prijs kunt u zien op de tarieven.

Bed en breakfast

Tenslotte zijn er nieuwe, net ingerichte Bed en Breakfasts met twee een-persoonsbedden en een eigen terras. Het heeft het een douche, wastafel, koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker.< Daarnaast is er een gezamenlijk toilet/urinoir.

In de gezamenlijke keuken kan een eigen maaltijd worden bereidt. Ook is er ‘sochtends een gezamenlijk ontbijt.

Er is een mogelijkheid om bij ons met een groep te verblijven. Ook is er plek voor uw paard zodat u leuke uitjes kunt maken in de bossen. Voor meer info bel ons voor de mogelijkheden.

Het Hans- en Grietje huisje

Dit is een heel mooi knus huisje volledig in het Hans en Grietje thema. Het huisje is volledig nostalgisch ingericht voor maximaal 4 personen met eigen douche, wc, keuken, woonkamer, slaapkamer en tuin. Het huisje wordt verwarmd door middel van een houtkachel. U kunt het Hans en Grietje huisje boeken voor een midweek, weekend of week. Voor tarieven kijkt u op de tarievenlijst.