De camping

De camping heeft ruimte voor 29 staanplaatsen voorzien van stroom en water. Wij zijn geopend van 1 april tot 1 oktober. Alle plaatsen hebben een natuurlijke uitstraling. De auto kunt u op de parkeerplaatsen zetten. Verder zijn er vier Bed en Breakfasts die het hele jaar geopend zijn. Deze hebben alle vier een eigen douche en zijn knus ingericht voorzien van vloerverwarming. ’s Morgens kunt u in de ontbijtzaal genieten van een heerlijk ontbijtje. In de gezamenlijke keuken kunt u zelf uw maaltijd bereiden en een kopje koffie of thee zetten. Op de gehele camping is wifi. De code krijgt u van ons zodat u bij uw tent/caravan/B en B uw email en berichtjes kunt lezen en beantwoorden.

Het sanitair op de camping is netjes en schoon en u kunt gratis gebruik maken van de heerlijke warme douches. Tegen een kleine vergoeding kunt u een was draaien. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin. Op de trampoline kunnen ze de hele dag naar hartenlust springen. Er zijn schommels, een wip wap, een speelhuisje etc. Ook kunnen de kinderen heerlijk in het bos hutten bouwen.

Op de camping hebben we plaats voor 12 paarden en er is genoeg weide om uw paard lekker buiten te zetten. U krijgt tijdens uw verblijf een vaste stal. Stro en hooi zijn erbij inbegrepen. Huisdieren zijn welkom.