Wandelen

Voor de wandelaar is het prachtige Drents Friese Wold uitermate geschikt. Door de grote diversiteit van het gebied raakt u niet verveeld en moet u zelfs oppassen dat u niet verdwaald. Steekt u een wildrooster over, is de kans groot dat u schapen en koeien tegenkomt. Er zijn meer dan dertig wandelroutes, onder andere door de Kale Duinen, door bossen en over heidevelden. Bij hoge temperaturen is het Canadameer een aangename verkoeling. Het is een prachtig meer met helder water en een mooi strand. De wandelroutes zijn verkrijgbaar op de camping.

Mountain-biken en fietsen

Er zijn in het uitgestrekte natuurgebied, naast de fietsknooppunten, veel fietsroutes aangelegd. Houdt u van actie, dan zijn de mountainbike-routes een mooie gelegenheid om het natuurgebied te verkennen. Doet u het liever rustiger aan, dan zijn er diverse fietsroutes beschikbaar. De routes lopen onder andere door de Kale Duinen, Aekenermeer, verschillende heiden en bosgebieden, waar de schapen en koeien loslopen. Voor deze routes kunt u bij ons terecht. Heeft u geen fiets mee maar wilt u dit gebied wel fietsend ontdekken? Via ons kunt u een fiets huren.

MENNERS/RUITERS OPGELET

Binnenkort kunt u gezellige compleet verzorgde weekenden/dagen boeken met uw paard/pony om te (leren) mennen olv een erkende instructrice met een overnachting in de B en B. Een zorgeloos weekendje weg.

We houden u op de hoogte en wilt u meer informatie dan kunt u mij bellen.